Al maanden geen gesprekken meer tussen Mohamed Salah en Liverpool: vertrekt hij straks gratis?

Mohamed Salah, vanaf 1 juli 2023 einde contract. ©  ISOPIX

Transfergoeroe Fabrizio Romano laat er geen twijfel over bestaan: Liverpool FC wil dat Mohamed Salah op Anfield blijft, en ook de Egyptenaar ziet zijn periode bij The Reds graag verlengd. Hoewel Salah pas medio 2023 einde contract zal zijn, is men er toch niet helemaal gerust in bij Liverpool. De aanvaller kon zich vorig jaar niet vinden in het voorstel van de club en sindsdien vonden er geen onderhandelingen meer plaats.

Wout EctorsBron: Fabrizio Romano

Het contractvoorstel dat Liverpool in december op tafel legde bij de entourage van Mohamed Salah, voldeed niet aan zijn eisen. De sterspeler - 152 doelpunten uit 237 wedstrijden in het shirt van Liverpool - wil een hoger loon ontvangen en besloot niet te tekenen. Er is nog wel wat tijd om een akkoord te vinden, maar volgens de Italiaanse journalist zijn er nu al maanden geen gesprekken meer.

Zonder nieuw contract verliest Liverpool, dat de kat nog even uit de boom lijkt te kijken, eind volgend seizoen zijn absolute sterkhouder. Meer nog: dan loopt Salah, die dan net zijn 31e verjaardag zal gevierd hebben en vanzelfsprekend nog een stevige transferwaarde zal vertegenwoordigen, gratis de deur uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten