Luxeresort uit ‘Paradijs zoekt personeel’ zoekt jobstudenten

Wie zelf aan de slag wil in Zanziblue, het resort waar Nathalie Meskens ‘Paradijs zoekt personeel’ draaide, kan zich inschrijven voor een wedstrijd van VTM. 

Om te weten wie een jaar lang het luxeresort Zanziblue op Zanzibar mag uitbaten, is het nog wachten tot het einde van ‘Paradijs zoekt personeel’. Maar intussen schrijft VTM wel een wedstrijd uit. Wie ervaring wil opdoen door als jobstudent in het resort te gaan werken, kan zich nog tot 24 maart kandidaat stellen.

Wout Desmytere

Wel moet je minstens achttien jaar zijn om deel te nemen. De winnaar maakt kans op een studentenjob als ‘front office medewerker’ in het hotel van Zanziblue of in het restaurant. Het resort staat in voor de reis- en verblijfskosten op Zanzibar, de kosten van het eten en een nettosalaris van 1.000 euro per maand.

Zanziblue, het resort uit ‘Paradijs zoekt personeel’. ©  VTM

Let wel, je krijgt die job niet zomaar. Je moet een cv en een motivatiebrief voorleggen en daarna een jobinterview tot een goed einde brengen. Het resort laat ook al optekenen dat het zich het recht voorbehoudt om geen winnaar aan te duiden als het geen geschikte kandidaat vindt.

Meer info en het formulier om je in te schrijven vind je op de website van VTM.

Aangeboden door onze partners

Lees ook