Ryan Reynolds vindt eindelijk regisseur voor ‘Deadpool 3’

 

Hij zou een acteerpauze inlassen, maar daar is momenteel niet veel van te merken. Terwijl hij nog te zien is in de Netflixfilm The adam project blikt Ryan Reynolds (45) al vooruit naar zijn volgende film. Voor het derde deel in de Deadpool-franchise heeft hij eindelijk een regisseur gevonden. Shawn Levy, die wellicht niet toevallig The adam project en daarvoor met Reynolds het succesvolle Free guy maakte, neemt plaats achter de camera.

Wout Desmytere

De eerste twee films met Reynolds als de grofgebekte, tegen de kijker pratende Marvelheld waren kassuccessen. Over het derde deel in de franchise is, behalve hoofdacteur en regisseur, nog niets bekend. Levy regisseerde ook de Night at the museum-films en de remake van The pink panther met Steve Martin in de hoofdrol.

Shawn Levy (blauw kostuum), de nieuwe ‘Deadpool’-regisseur en Ryan Reynolds met de cast van de Netflixfilm ‘The adam project’. 

Shawn Levy (blauw kostuum), de nieuwe ‘Deadpool’-regisseur en Ryan Reynolds met de cast van de Netflixfilm ‘The adam project’. ©  Evan Agostini/Invision/AP

Aangeboden door onze partners

Lees ook