De Romeo’s zeggen af voor ‘Familie’-feest, binnenkort ook afscheid Gunther Levi in soap

 ©  VTM

Met een show in de Lotto Arena viert ‘Familie’ op 17 september haar dertigjarig bestaan. Maar dat gebeurt zonder De Romeo’s. De groep rond de drie gewezen ‘Familie’-acteurs zegt af voor het feest, dat eerst gepland stond voor eind januari.

Officieel gaat het om een agendakwestie. “De Romeo’s zijn helaas niet meer vrij op de nieuwe datum”, aldus VTM. De timing lijkt evenwel geen toeval. Komende maandag neemt Gunther Levi (45) na 23 jaar gedwongen afscheid van de soap. Na het nieuws over zijn vertrek liet Levi al verstaan dat hij weinig zin had in het feest. Dat valt nu plots meer dan een half jaar na zijn laatste verschijning in de reeks. Opvallend: volgens hun website zijn De Romeo’s wel nog vrij op de nieuwe datum van het feest.

Ook Levi’s collega-Romeo’s Chris Van Tongelen (53) en Davy Gilles (46) speelden ooit mee in Familie. Zij kozen zelf om te stoppen met de soap. In de Lotto Arena worden de Romeo’s vervangen door Willy Sommers, die twee jaar geleden een gastrol had in de seizoensfinale.(dvg)

 ©  BELGAIMAGE

Aangeboden door onze partners

Lees ook