Chris Peeters van Elia verkozen tot Manager van het Jaar 2021

 ©  Guy Puttemans

Chris Peeters, de CEO van hoogspanningsnetbeheerder Elia Group, is verkozen tot Trends Manager van het Jaar 2021. De jury kende woensdagavond in Brussels Expo de bekroning voor de 37e keer toe. Peeters volgt op de erelijst Dirk Coorevits van Soudal op.

mtmBron: BELGA

Economisch weekblad Trends reikt in samenwerking met zakenzender Kanaal Z jaarlijks de trofee uit aan een bedrijfsleider die met zijn of haar bedrijf een waardevolle bijdrage aan de Vlaamse economie heeft geleverd en zo een voortrekkersrol heeft gespeeld. Premier Alexander De Croo (Open VLD) kondigde de winnaar aan.

De andere genomineerden waren Jacques Vandermeiren van Havenbedrijf Antwerpen, Anita Van Looveren van OMP,  Stefaan Gielens van Aedifica en Lieve Mostrey van Euroclear.

Aan Franstalige zijde won Sébastien Dossogne van het wereldwijd actieve industrieel bedrijf Magotteaux het pleit. De topman van het bedrijf gespecialiseerd in producten om materialen te vermalen of te vergruizen, volgt op de erelijst van de ‘Trends Manager de l’Année’ Fabien Pinckaers van software Odoo op. De prijs werd uitgereikt door zusterblad Trends-Tendances.

Aangeboden door onze partners