Boeren moeten eerste moeilijke keuze maken in ‘Boer zkt vrouw’

 ©  VTM

De boeren in ‘Boer zkt vrouw’ staan al meteen voor hun eerste moeilijke keuzemoment. Van de tien favoriete mannen en vrouwen moeten er meteen een paar afvallen.

(eadp)

Boer William brengt zijn tien uitverkorenen mee naar zijn ranch in Westerlo, waar hij ze laat kennismaken met zijn grote passie: het bullriden. Daarna wil William de vrouwen beter leren kennen met een meer persoonlijke date.

Boer Kim schakelt dan weer vier ezels in om een grote tocht te maken in zijn geboortestreek in Gingelom. Al werken de beestjes niet altijd even goed mee. Ezels, nietwaar?

Ook Elien heeft een pittige dag voor de boeg in het Limburgse Lommel. Zij krijgt twaalf kerels die om haar hart strijden, en dat mogen ze proberen op een highland parcours. Niet alleen hun fysieke skills en stoere aantrekkingskracht is belangrijk. Ze wil ook graag weten hoe de mannen naar de toekomst kijken. Ook haar kinderwens komt aan bod.

(eadp)

Na deze eerste dag vol daten, moeten ze afscheid nemen van de eerste vrijgezellen. En Dina Tersago komt nog met een plottwist op de proppen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook