Cliffhanger in ‘Familie’: komen twee vaste personages om in brand?

Een nieuwe dramatische exit in ‘Familie’? Peter (Gunther Levi) en Marie-Rose (Martine Jonckheere) kwamen vast te zitten in een brand. 

De kijkers van ‘Familie’ gingen het weekend in met een cliffhanger. Peter en zijn moeder Marie-Rose, de personages van Gunther Levi en Martine Jonckheere, werden in het midden van de nacht opgeschrikt door een brand. Betekent dit het einde van de rit voor twee vaste waarden in de soap?

Wout Desmytere

Eerder raakte immers al bekend dat Levi en Jonckheere, net als hun collega’s Ludo Hellinx, Hilde Van haesendonck en Marianne Devriese, uit de reeks geschreven zouden worden. Die laatste drie beleefden intussen hun exit al, een volgende lijkt onvermijdelijk. Toen hij geconfronteerd werd met de brand in z’n huis, bracht Peter allereerst zijn zoontje Victor in veiligheid bij de buurvrouw en liep toen opnieuw de vlammenzee in, op zoek naar zijn moeder.

LEES OOK: “Iedereen vindt het jammer, maar daar koop ik niks van”: alweer ontslagen bij ‘Familie’

Die lag al bewusteloos op de grond. Peter probeerde haar het huis uit te dragen, maar raakte zelf bevangen door de rook. Terwijl buiten de hulpdiensten arriveerden, bleven de twee roerloos liggen. Wordt maandag vervolgd.

Aangeboden door onze partners

Lees ook