And just like that: ‘Sex and the city’-reboot krijgt tweede seizoen

 © BELGAIMAGE

Goed nieuws voor de fans: streamingdienst HBO Max heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen komt van And just like that …, de reboot van Sex and the city.

Lai-Wah Chong

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis zullen naar verluidt allen terugkeren voor het vervolgdeel. De rest van de cast voor het tweede seizoen van de serie moet nog worden bevestigd, maar zal waarschijnlijk bestaan uit nieuwe en oude castleden, waaronder Sara Ramirez (Che Diaz), Sarita Choudhury (Seema), Karen Pittman (Nya), David Eigenberg (Steve), Mario Cantone (Anthony) en Evan Handler (Harry).

“Ik ben ben verheugd om meer verhalen te vertellen over deze krachtige, gedurfde personages die gespeeld worden door geweldige acteurs”, zegt uitvoerend producent Michael Patrick King in een verklaring.

“We zijn blij met de culturele discussie die deze personages en hun verhalen hebben gegenereerd”, klinkt het bij HBO Max. ”We zijn trots op het werk dat Michael Patrick King en onze geweldige schrijvers, producenten, cast en crew hebben geleverd om deze verhalen naar het scherm te brengen. We kunnen niet wachten om de fans te tonen wat seizoen twee in petto heeft!”

Wanneer de opnames van de serie starten is nog niet bekendgemaakt.

De finale van het eerste seizoen van de serie liet een nieuw begin voor Carrie, Miranda en Charlotte zien.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten