Matteo Simoni te zien in Amerikaanse serie ‘Atlanta’: “Een eer om met jou te spelen”

Matteo Simoni speelt een klein rolletje in het derde seizoen van ‘Atlanta’. 

Matteo Simoni speelt een klein rolletje in het derde seizoen van ‘Atlanta’. ©  Frank Abbeloos

Donderdag gaat het derde seizoen van de Amerikaanse tragikomische serie ‘Atlanta’ in première op Disney+. Daarin zal ook Matteo Simoni (34) opduiken. Dat kondigt de acteur woensdag zelf aan op sociale media.

Wout Desmytere

“Blij om aan te kondigen dat ik een (klein) deeltje uitmaak van het derde seizoen van Atlanta”, schrijft de acteur op Instagram. Waarna hij zich rechtstreeks tot bedenker en hoofdrolspeler Donald Glover (38) richt. “Het was een eer om met jou te spelen”, klinkt het.

Glover speelt de niet bijster welgestelde manager Earnest ‘Earn’ Marks, die naam en carrière probeert te maken in de muziekscène van, welja, Atlanta. Welke rol Simoni precies speelt in het derde seizoen, verklapte hij nog niet. Wel is al bekend dat het seizoen zich hoofdzakelijk afspeelt in Europa. De eerste twee afleveringen zijn vanaf donderdagochtend beschikbaar op Disney+, daarna wordt elke week een nieuwe gelost.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook