PODCAST. Onze Sterren - E3 Saxo Bank Classic en Gent-Wevelgem: “De Wout Van Aert-gekte heeft de grens overgestoken. L’Equipe wijdde twee pagina’s aan Herentals”

Wout van Aert zegevierde vorig jaar in Gent-Wevelgem. Pakt hij dit jaar (ook) uit in de E3 Saxo Bank Classic? 

Cipressa en Poggio allemaal goed en wel, maar met de E3 Saxo Bank Classic en Gent-Wevelgem komt de koers weer thuis. Terwijl bacteriën en virussen een eerste schifting doorvoeren onder de favorieten, doen Michaël Van Damme en Jan-Pieter De Vlieger een poging om het overgebleven kaf van het koren te scheiden. Als Wout van Aert straks zijn handen in de lucht steekt in Harelbeke en/of Wevelgem, krijgen we misschien een nieuwe trend in het peloton: lopen om kwart voor zeven ‘s ochtends.

Michael Van Damme

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: Voorjaar 2022’ verplaatsen host Michaël Van Damme en onze wielerjournalisten hun blik weer naar de weg. Voor elke topkoers blikken zij vooruit in “Onze Sterren”, na elke topkoers blikken ze terug “Vanuit de Perszaal”. En dat laatste mag u letterlijk nemen.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten