Olivier Deschacht haalt onder meer Mbark Boussoufa en Marcin Wasilewski naar Waregem voor Legends Game

 ©  BELGA

Zulte Waregem ziet de afscheidswedstrijd van Davy de Fauw en Olivier Deschacht groots. Op 16 april komen onder meer Marcin Wasilewski en Mbark Boussoufa naar de Elindus Arena voor een oefenpotje als afscheid van hun (oude) vriend Olivier Deschacht. Ook Davy de Fauw wist al enkele mooie namen te overtuigen.

Jonas Withouck

Donderdagavond maakte Zulte Waregem de eerste zeven spelers van elk team bekend. Deschacht overtuigde zijn goede vriend Yves Vanderhaeghe, Steven Defour, Frédéric Dupré, Roland Juhasz, Marcin Wasilewski en Mbark Boussoufa. Het team van Davy de Fauw: Timmy Simons, Thomas Buffel, Olafur Skulason, Jonathan Delaplace, Brian Hamalainen en Alessandro Cordaro.

De komende weken zullen ze bij Essevee de volgende namen bekendmaken. Wegens de coronapandemie en de lege tribunes kregen De Fauw (2020) en Deschacht (2021) nooit een deftig afscheid als speler van Zulte Waregem. De twee vonden wel allebei al een nieuwe uitdaging in het voetbal. De Fauw vormt sinds eind 2021 een trainersduo met Timmy Simons bij Zulte Waregem, Deschacht is assistent bij de Belgische U21 van Jacky Matthijssen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten