Na het ‘The voice’-schandaal: Linda de Mol is weer aan het werk

Linda de Mol. ©  BELGAIMAGE

Linda de Mol (57) is weer aan werk. De Nederlandse presentatrice en actrice staat nu op de set van een nieuwe fictiereeks.

Nadat half januari bekend werd dat haar jarenlange partner Jeroen Rietbergen betrokken was bij vermeend grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het programma The voice of Holland, had de Mol ook haar werk neergelegd.

De serie waaraan ze nu werkt, zou een “enorm vette knipoog” naar gebeurtenissen voor en achter de schermen van de tv-wereld zijn. De scenario’s waren al geschreven toen het schandaal rond Rietbergen losbarstte. De opnames hadden al eerder moeten beginnen, maar werden uitgesteld vanwege corona.

LEES OOK. Hun opa moest zwartrijden, zij zitten op miljarden: hoe de familie De Mol de machtigste mediaspeler van Nederland werd (+)

Linda de Mol verscheen de afgelopen weken niet in het openbaar. Ook haar functie bij haar maandblad legde ze voorlopig neer. De opnames van een nieuw seizoen van de spelshow Miljoenenjacht zijn met een half jaar uitgesteld. (tove)

Aangeboden door onze partners

Lees ook