Florian Vermeersch en Mauri Vansevant mogen als eerste tossen in nieuw seizoen De container cup

Vanavond om 20u00 schiet op Play4 het derde seizoen van De container cup uit de startblokken, het tv-programma van Woestijnvis waarin bekende Belgische sporters zich wagen aan een compacte zevenkamp in een container. In de heilige Vlaamse wielerweek bijten uiteraard twee wielrenners de spits af.

De zeven proeven in de container – lopen, monkey bars, golfen, roeien, schieten, bankdrukken en fietsen – om te bepalen wie de meest veelzijdige atleet van het land is, blijven dezelfde. Maar het concept krijgt wel een extra laag. Elke aflevering focust op een duel tussen twee topsporters of BV’s met een band. De toss bepaalt telkens wie als eerste de container mag betreden. De tegenstander kan de prestatie live volgen vanuit de kleedkamer van het Koning Boudewijnstadion en kan eventueel zijn tactiek aanpassen op basis van wat hij/zij gezien heeft. Vermeersch en Vansevenant maken vanavond als eerste kennis met dat nieuwe concept.

Vermeersch versus Vansevenant, dat is Lotto Soudal tegen Quick-Step Alpha Vinyl. Maar ook een hardrijder op de kasseien versus een frêle klimmer.  (md)

Aangeboden door onze partners

Lees ook