Nieuwe fietsroute van Cycling Dinner brengt je van Lier naar Sint-Job-in-’t-Goor (en terug)

De Cycling Dinner vertrekt aan het stadhuis in Lier. © rr

Lier -

Visit Lier organiseert voor de dertiende keer de culinaire fietstocht Cycling Dinner. Deelnemers kunnen kiezen uit twee fietsroutes en kunnen onderweg genieten van een ontbijt, soep, hoofdgerecht en dessert.

De nieuwste route ‘Lier - Sint-Job-in-’t-Goor - Lier’ (60 km) neemt je mee langs de meanderende Kleine Nete, het Provinciaal Groendomein Vrieselhof, kanalen, de forten van ‘s-Gravenwezel en Oelegem en de antitankgracht. Je kan ook het parcours van vorig jaar fietsen: ‘Lier - Boechout - Wijnegem - Lier’ (50 km). Deze route loopt langs rustige natuurgebieden, de Sfinksweide en het fort van Borsbeek.

Tijdens de fietstocht kunnen de deelnemers wedstrijdvragen invullen om kans te maken op een hotelovernachting in het centrum van Lier. Daarnaast kan je ook nog Cycling Dinner-fluohesjes winnen door een mooie foto op Instagram te posten met #CyclingDinnerLier.

Je kunt aan de Cycling Dinner deelnemen van 1 april tot 2 oktober (niet op maandag en dinsdag, route Sint-Job-in-‘t-Goor ook niet op donderdag) tegen 37,50 euro per persoon. Voor kinderen tot 10 jaar betaal je 21 euro. Vooraf inschrijven is niet nodig, behalve voor groepen vanaf zeven personen. (cvr)

www.visitlier.be/nl/cycling-dinner
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten