Moeder van Will Smith snapt ook niet wat haar zoon overkwam: “Hij is een heel stabiel persoon”

Will Smith heeft intussen zijn excuses aangeboden aan Chris Rock © rr

Ook de moeder van Will Smith begrijpt niet wat haar zoon Will bezielde, toen hij zondagnacht het Oscarpodium op liep om presentator Chris Rock een klap te verkopen. “Het is de eerste keer dat ik hem zo buiten zinnen zag”, aldus Carolyn Smith.

jvhBron: Daily Mail

De 85-jarige Carolyn woont nog steeds in Philadelphia, waar haar zoon opgroeide. Ze had zich zondagavond naar eigen zeggen mooi opgekleed om te kijken naar de Oscarceremonie, waar haar zoon genomineerd was in de categorie ‘Beste mannelijke hoofdrol’. Ze schrok zich echter een hoedje toen ze haar zoon boos zag reageren op een mop van presentator Chris Rock: hij liep het podium op en verkocht de comedian een klap.

“Hij is een heel stabiel persoon”, aldus Smith. “Dit is de eerste keer dat ik hem zo buiten zinnen zag. De eerste keer in zijn leven. Ik heb hem nog nooit zoiets zien doen.” De vrouw sprak maandag met haar zoon. “Ik heb hem gezegd dat hij wat moest rusten, en op vakantie gaan. Hij moet de controverse gewoon uitzitten.”

LEES OOK. Komt de carrière van Will Smith dit ooit te boven? En die van Chris Rock? “De temperatuur in de zaal veranderde”

LEES OOK. Nooit een ‘bad boy’ geweest, maar één dag uit zijn jeugd heeft Will Smith zijn hele leven achtervolgd

Ook Ellen Smith, de 50-jarige zus van de acteur, is ervan overtuigd dat haar broer de heisa zal overleven. “Ik heb al met hem gebroken. Het brak mijn hart om te horen wat hij heeft moeten verduren om te staan waar hij nu staat.”

Mama Smith blijft intussen uiteraard gewoon trots op haar zoon. “Ik ben fier dat hij zichzelf is gebleven. Ik weet hoe hard hij werkt, hij doet nooit half werk.” Ze was dan ook opgetogen toen Smith even na het incident met Rock werd uitgeroepen tot winnaar. “Toen ik zijn naam hoorde, riep ik ‘Yes!’”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook