Nieuw onderzoek naar verdwijning Belgische Natacha in Peru

© rr

Het onderzoek naar de verdwijning van de Belgische toeriste Natacha de Crombrugge in Peru wordt opnieuw opgestart, zo melden lokale media. De speurders zullen opnieuw verhoren afnemen van mogelijke getuigen, in de hoop meer aanwijzingen te vinden.

mtmBron: La Republica

Natacha de Crombrugghe (28), een 28-jarige vrouw uit Linkebeek die een trektocht deed door Peru, werd het laatst gezien op 24 januari van dit jaar. Ze liet een rugzak achter in haar hotelkamer in Cabanaconde, voordat ze vertrok naar de Colca Canyon.

Nog steeds geen spoor

Ruim twee maanden later is er nog altijd geen spoor van de Belgische toeriste, maar het onderzoek wordt nu wel opnieuw opgestart, melden lokale media als La Republica en El Buho. De speurders gaan iedereen die de jonge vrouw voor haar verdwijning nog heeft gezien, opnieuw ondervragen en gaan ook terug naar de plaats waar de jonge vrouw het laatst gezien werd.

Omdat het weer in de regio de voorbije dagen fors is verbeterd, is de stroming van de Colca-rivier aanzienlijk verminderd, wat zoekacties in het water makkelijker maakt.

LEES OOK. Politie zoekt bloedsporen in kamer vermiste Natacha, drone en speurhond ingezet: “Hoop is het laatste wat ze ons kunnen afpakken”

LEES OOK. Is Natacha (28) wel begonnen aan wandeling? Belgisch team in Peru houdt ook rekening met andere piste

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten