Dit beeld van Nicole Kidman gaat de wereld rond, maar het is niet haar reactie op de klap van Will Smith

© Mediahuis

Actrice Nicole Kidman (54) tijdens de Oscaruitreiking met uitgestrekte armen, een opengesperde mond en ogen vol ongeloof. Die foto ging de wereld rond omdat hij perfect zou vatten hoe de aanwezigen in de zaal reageerden toen acteur Will Smith presentator Chris Rock een klap in het gezicht gaf. Alleen: de foto werd al uren vóór het bewuste incident genomen.

mtmBron: Vulture

Entertainmentwebsite Vulture meldt dat de foto van Kidman al circuleerde rond 19.34 uur (Amerikaanse tijd). “Dat is 26 minuten voor de echte uitzending van de Oscaruitreiking begon”, zo staat te lezen. Iets wat intussen bevestigd werd door de fotograaf die de foto nam.

 

 ©  Reuters

Maar als ze niet reageerde op dé klap, op wat dan wel? “Ze was blijkbaar erg enthousiast om actrice Jessica Chastain aan de andere kant van de zaal te zien zitten”, aldus fotograaf Myung Chun van L.A. Times. “Kidman stak haar armen uit en zwaaide naar haar met beide handen. Kort erna liep Chastain naar Kidman en haar echtgenoot Keith Urban toe om hen te begroeten.”

LEES OOK. “Onder de douche trilde ik van angst”: Jada Pinkett Smith, de vrouw voor wie Will Smith een rake klap uitdeelde

LEES OOK. Zonder die mep spraken ze alleen over zíjn jurk: de Belg die de indrukwekkende Oscar-outfit van Jada Pinkett Smith ontwierp

Aangeboden door onze partners

Lees ook