Junior Planckaert gaat op zoek naar de liefde, en een van de kandidates is niet aan haar eerste BV toe

Het is nog even wachten voor we weten wie het hart van Junior Planckaert kan veroveren in ‘Junior op zoek naar de liefde’. Maar uit de eerste beelden blijkt dat er alvast één bekend gezicht meedoet.

In Junior op zoek naar de liefde op Eén gaat Junior Planckaert vanaf 19 april met de hulp van psychologe Sarah Van Pelt op zoek naar zichzelf en naar de liefde. Voor die laatste zoektocht hebben heel wat kandidates zich aangemeld, onder wie ook één bekend gezicht. Want op de preview van het nieuwe programma is niemand minder dan Sharon te zien, die bekend raakte dankzij Big brother-kandidaat Kristof.

Net voor zijn deelname aan Big brother gingen ze uit elkaar. Maar tijdens Love week schreef hij Sharon een brief, waarop zij positief antwoordde. Ze besloten hun relatie een nieuwe kans te geven. Maar toen Sharon single was, schreef ze zich dus wel nog in voor het programma met Junior.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook