PODCAST. Onze Sterren (bis) - Ronde van Vlaanderen: “Zonder Wout van Aert is Van der Poel de nieuwe topfavoriet, maar we schatten ook Asgreen héél hoog in”

 

In menige Vlaamse huiskamer is er een kaarsje gebrand, maar de Ronde van Vlaanderen 2022 zal het (allicht) zonder Wout van Aert moeten stellen. Aangezien wij er voor jullie zijn in goede en kwade dagen, doken wij met chef wielrennen Wim Vos in allerijl de studio in voor een bis-editie van onze podcast “Onze Sterren voor de Ronde van Vlaanderen”. Eén centrale vraag: wat betekent de afwezigheid van Wout van Aert voor deze Ronde?

Michael Van Damme

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: Voorjaar 2022’ verplaatsen host Michaël Van Damme en onze wielerjournalisten hun blik weer naar de weg. Voor elke topkoers blikken zij vooruit in “Onze Sterren”, na elke topkoers blikken ze terug “Vanuit de Perszaal”. En dat laatste mag u letterlijk nemen.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten