Chris Rock reageert na klap van Will Smith op Oscaruitreiking: “Nog aan het verwerken wat er gebeurd is”

© rr

Voor het eerst na de beruchte Oscaruitreiking, waarbij hij een klap in het gezicht kreeg van acteur Will Smith, heeft comedian Chris Rock opnieuw een optreden gegeven. “Ik ben nog altijd aan het verwerken wat er allemaal gebeurd is”, zo verklaarde hij woensdag vanop het podium in Boston.

mtm

De 57-jarige comedian Chris Rock stond woensdagavond – volledig in het wit gekleed – op de planken van het Wilbur Theater in Boston. Hij werd duidelijk emotioneel van het warme onthaal dat hij kreeg van de aanwezige toeschouwers. “Hoe was jullie weekend?”, vroeg hij met een kwinkslagje, maar wel met tranen in de ogen.

“Ik heb niet veel te zeggen over dat (incident, nvdr.), dus als je daarvoor naar hier gekomen bent...”, zo verklaarde Rock alvorens kort te pauzeren. “Mijn hele show voor vanavond was al uitgeschreven voor afgelopen weekend. Ik ben nog altijd aan het verwerken wat er allemaal gebeurd is. Op een gegeven moment zal ik er wel over praten. Het zal ernstig zijn. Het zal grappig zijn. Maar nu ben ik hier gewoon om wat grappen te vertellen”, aldus Rock voor hij met zijn eigenlijke show begon.

Rock is momenteel bezig met zijn ‘Ego Death Tour’. De ticketverkoop van de tournee kende een enorme boost sinds het incident op de Oscaruitreiking.

Aangeboden door onze partners

Lees ook