David en Victoria Beckham krijgen inbreker over de vloer: “Voor duizenden euro’s aan spullen gestolen”

 ©  AFP

Er is ingebroken bij David en Victoria Beckham, zo meldt The Sun. De dief, die de woning in West-Londen kon binnendringen via een slaapkamerraam, zou voor duizenden euro’s aan spullen hebben buitgemaakt.

mtmBron: The Sun

De inbraak dateert van 28 februari. David en Victoria Beckham waren samen met hun tienjarige dochter Harper beneden naar tv aan het kijken in hun woning in het Londense Holland Park, toen de inbreker toesloeg. Via een raam van een slaapkamer op de bovenverdieping wist hij binnen te dringen en meerdere spullen zoals juwelen en elektro buit te maken. De totale waarde van de gestolen goederen zou volgens The Sun “een paar duizenden euro’s” bedragen.

Hoewel het beroemde Britse echtpaar thuis was op het moment van de feiten, werd de inbraak pas later opgemerkt door hun zeventienjarige zoon Cruz. Toen die thuiskwam na een avondje stappen merkte hij gebroken glas op in de logeerkamer.

De politie kwam nog ter plaatse, maar toen had de inbreker het hazenpad al gekozen. Voorlopig is ook niet duidelijk of het om één of meerdere daders gaat. Er werden nog geen arrestaties verricht in het onderzoek, zo meldt de Londense Metropolitan Police.

Volgens een bron van The Sun zou het echtpaar “erg geschokt” zijn door de feiten. Al zouden ze ook wel opgelucht zijn dat niemand gewond raakte en dat geen van de gestolen spullen “van grote sentimentele waarde” was.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten