Voetbal 3de provinciale Michelbeke - Wortegem

Jimmy Larno: “We durven dromen van een stunt”

Op campus Kraaiestee ontvangt Standaard Michelbeke zaterdagavond leider Wortegem, dat zich geen puntenverlies kan veroorloven. Bij de gastheren moet niets, maar ze dromen van een stunt. Interim coach en sportief manager Jimmy Larno laat niets aan het twijfel over.

“Mijn groep leeft naar de wedstrijd toe en droomt van een stunt die ons seizoen nog wat kleur kan geven”, geeft Jimmy Larno graag toe. “We weten dat Wortegem onder druk bij ons zal acteren en dat ze bij verlies Bevere langszij zien komen. Wij daarentegen kunnen er zonder druk volledig voor gaan en mits een paar zeges komen we zelfs in aanmerking voor de top vijf. We genieten van elke wedstrijd en we zien wel waar het schip strandt.”

Wortegem moet punten pakken

Wie het scenario voor de titelstrijd in 3de provinciale C bedacht, verdient een pluim. Spanning blijft troef nadat koploper Wortegem en eerste achtervolger Sparta Bevere op een puntendeling bleven steken. “We willen of kunnen de kloof niet verder uitdiepen”, zegt trainer Alain Verhoie. “Tegen de leider plooit iedereen zich dubbel. Dat is niet nieuw. Er rust enige druk op onze schouders, maar we hebben dat voordeel op Bevere dat we drie punten meer hebben. Dit weekend wacht er alweer een zware verplaatsing naar Michelbeke. In de heenronde bleven we op 2-2 steken. Ik herhaal dat de titelstrijd beslist zal worden op de voorlaatste speeldag wanneer wij op bezoek gaan bij Bevere. Jammer dat onze terreinen er zo slecht bijliggen.”(pgb/fdg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten