Voetbal 3de Provinciale SV Sint-Antelinks - TK Meldert

Brian Van Den Bossche: “Record aanscherpen”

Sint-Antelinks kan mits een zege tegen TK Meldert de titelstrijd opnieuw open breken. Topschutter Brian Van Den Bossche staat alvast op scherp.

“Ik pikte ook op Bonanza opnieuw twee goals mee en zit intussen aan dertig, Dat persoonlijke record wil ik in de resterende matchen verder aanscherpen. Nog belangrijker is misschien wel TK leider Meldert vloeren, al blijven zelfs bij een zege onze titelkansen eerder beperkt. We rekenen eerder op de eindronde, maar laten uiteraard niet na de titelstrijd opnieuw spannend te maken. Voor wedstrijden als de topper tegen TK Meldert word je voetballer. Het is wel jammer dat net deze wedstrijd samenvalt met de Ronde. Volgend jaar trek ik naar derdeklasser Erpe-Mere United. Drie reeksen hoger spelen betekent een serieuze uitdaging Hopelijk kan ik me ook daar doorzetten. Ik ben 24 en acht me klaar voor de vuurdoop.” 

Ian Raeymaekers (TK Meldert): “Eén van de moeilijkste matchen”

De verplaatsing naar Sint-Antelinks wordt de moeilijkste van de laatste vijf opdrachtenvoor Meldert. “Na het gelijkspel op dichtste achtervolger Herzele en de vlotte zege tegen Kerksken zouden we wat graag ongeslagen het seizoen afsluiten, zegt Ian Raeymaekers. “Veel belangrijker is echter het halen van de titel. Deze weekend kan een sleutelweekend worden. Als we kunnen winnen dan ligt de weg open. Thuis verloren we nog geen punt, uit speelden we vijf keer gelijk. Met zo’n resultaten sta je terecht helemaal bovenaan. De match op Sint-Antelinks wordt wel de moeilijkste van de resterende wedstrijden.”(rwd/ddd)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten