Voetbal 2de Provinciale  Evergem Center - Belzele

Savas Kayim: “Gemis aan ervaring speelt ons parten”

Trainer Savas Kayim vreest geen degradatie. Hij wil dit weekend al punten pakken. ©  NBEN

Na zijn 3-1-nederlaag van vorig weekend tegen Kleit, ontvangt Evergem Center zaterdag buur en hekkensluiter Belzele. Voor de rood-gelen is dat op papier een haalbare opgave.

“Hoewel we slechts vier ploegen achter ons houden, vrezen we geenszins voor de degradatie”, beklemtoont trainer Savas Kayim.

“In het duel met Kleit slikten we drie treffers uit evenveel stilstaande fasen. Om diverse redenen spelen we de jongste weken met hoofdzakelijk beloften. Ik had het me anders voorgesteld. Gemis aan ervaring speelt ons dan ook parten. Toch was Center na de rust de evenknie van Kleit. Mijn jongens werken hard. In onze resterende matchen zullen ze zeker nog punten sprokkelen. Hopelijk slagen we daar dit weekend al in.” 

Belzele degradeert

“Wij maken een moeilijk seizoen door”, stelt gerechtigd correspondent Koen Cazaerck. “De degradatie naar derde staat al vast. Toch gaan wij er nog alles aan doen om die laatste plaats te vermijden. Wij willen het seizoen toch nog wat kleur geven en met Center, Zomergem en Adegem in april moet dat nog mogelijk zijn. Onze jongens blijven gemotiveerd ondanks alles. Het is de bedoeling dat ook onze talentvolle eigen jeugd uit de U17 en beloften voluit hun kans krijgen zich te tonen. Voor de derby tegen ons grote broer zal iedereen zonder twijfel met de juiste focus aan de aftrap komen morgenavond.” (ivh/vhe)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten