Gloria Monserez maakt uitstapje naar VTM voor ‘The voice van Vlaanderen’: wat vindt de VRT daarvan?

 ©  VTM

Gloria Monserez (20) duikt binnenkort op bij ‘The voice van Vlaanderen’ op VTM. Ze zal daar presentatrice An Lemmens vervangen, die momenteel volop geniet van haar moederschapsverlof.

(eadp)

De blind auditions zijn al opgenomen, dus daar zal Lemmens nog in te zien zijn. Maar bij de knock-outs en de battles neemt Monserez de presentatie voor haar rekening. “Ik kijk er superhard naar uit om samen met ervaren rotten als Natalia en Koen Wauters te kunnen samenwerken, van wie ik ongetwijfeld nog veel zal kunnen leren”, zegt ze. “Bovendien heb ik zelf altijd veel gekeken naar The voice van Vlaanderen. Dat ik er nu zelf deel vanuit maak, vind ik dus superfijn. Ik ben benieuwd naar het talent dat ze weer hebben opgevist.”

Een opmerkelijke uitstap, want bij de VRT schuiven ze Monserez de laatste tijd wat vaker naar voren. Begin januari bleek dat ze naast Sven de Leijer en Philippe Geubels Hotel Romantiek zou gaan presenteren. En op Ketnet is ze sinds 2019 vaste wrapper en ze is ook te horen bij Studio Brussel. “We vinden het leuk voor een toptalent als Gloria dat zij haar vleugels kan uitslaan bij dit uitstapje naar een andere zender”, reageert de VRT. “Dat moet zeker kunnen. Haar sidekick bij The voice, Aaron Blommaert, presenteert ook bij ons op MNM.”

LEES OOK. Nieuwe presentator voor ‘The Voice van Vlaanderen’: Aaron Blommaert vervangt Sean Dhondt

Van Blommaert ­– die ook in Familie meespeelt – en Monserez wordt al een paar maanden gezegd dat ze een koppel zijn, maar daar wil het duo niet verder op reageren. Het nieuwe seizoen van The voice zal dit najaar te zien zijn bij VTM.

LEES OOK. Gloria Monserez valt in als presentatrice van ‘The voice’

Aangeboden door onze partners

Lees ook