Red Lion Arthur Van Doren verlengt zijn contract bij het Nederlandse Bloemendaal: “Voel me hier ontzettend gewaardeerd”

Arthur Van Doren pakte op de Olympische Spelen in Tokio nog goud met de Red Lions. ©  BELGA

Red Lion Arthur Van Doren zal ook de komende jaren de kleuren van de Nederlandse topclub Bloemendaal verdedigen. Het team bevestigt op zijn website dat de verdediger zijn contract “met enkele seizoenen” heeft verlengd.

Jens JacobsBron: BELGA

Arthur Van Doren verliet in de zomer van 2018 Dragons voor het Nederlandse Bloemendaal. In het shirt van de Nederlandse topclub ontpopte Van Doren zich tot een van de beste spelers ter wereld. De Red Lion werd zelfs twee keer verkozen tot beste speler van de wereld.

Met Bloemendaal won de 27-jarige Van Doren al twee keer de Euro Hockey League (2018 en 2021) en pakte hij twee keer de titel met Bloemendaal (2019 en 2021). Ook met de Red Lions stapelde hij de successen op met olympisch goud vorig jaar in Tokio als kers op de taart. 

“Ik voel me hier ontzettend gewaardeerd en als team hebben we nog veel ambitie, dus het was geen moeilijke beslissing”, zegt Van Doren. “Ik kwam van Dragons, dat was een familievereniging, net als Bloemendaal. Daarom was de overgang voor mij makkelijk. Iedereen hier wil een bijdrage aan de club leveren, dat is mooi om te zien.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten