Netflix zet productie nieuwe actiefilm met Will Smith op pauze

 

 ©  AFP

De productie van de nieuwe actiefilm ‘Fast and loose’, met in de hoofdrol Will Smith, is door Netflix even op een lager pitje gezet. Dat meldt ‘The Hollywood Reporter’ zaterdag. De beslissing zou zijn genomen na de Oscarceremonie waarin Smith het podium opliep en komiek Chris Rock een klap gaf nadat hij een grap over zijn vrouw Jada Pinkett Smith maakte.

Bron: De Telegraaf, The Hollywood Reporter

Ook het vertrek van regisseur David Leitch speelt echter een belangrijke rol. Die staakte een week voor de Oscars het project al omdat hij de Universal-film Fall Guy met Ryan Gosling gaat regisseren. De productie van die film zou in augustus beginnen.

Het voorval van Smith tijdens de Oscarceremonie zou Netflix echter hebben doen besluiten om de zoektocht naar een nieuwe regisseur even op een lager pitje te zetten. Het is nog onduidelijk of de streamingdienst verdergaat met de productie van de film, en zo ja of er dan naast een nieuwe regisseur ook eventueel een nieuwe hoofdrolspeler gezocht wordt.

‘Fast and loose’ gaat over een crimineel die zijn geheugen kwijtraakt na een aanval. Nadat hij wakker wordt, moet hij de puzzelstukjes uit zijn verleden weer op z’n plek leggen. Hij komt er dan achter dat hij vroeger twee verschillende levens leidde: dat van een rijke misdadiger en een undercover-CIA-agent.

Aangeboden door onze partners

Lees ook