‘Big brother’-koppel is alweer uit elkaar: “Dacht oprecht de liefde gevonden te hebben”

Lang heeft de liefde tussen ‘Big brother’-deelnemers Dimitri (26) en Vera (26) niet geduurd. De twee zijn enkele weken na hun kennismaking weer uit elkaar. “Ik dacht oprecht liefde gevonden te hebben.”

Nadat de breuk uitlekte, werd het nieuws zondagmiddag bevestigd op sociale media. “Het is inderdaad uit tussen Dimi en mij, en helaas is dat buiten mijn weten om in de media gebracht”, schrijft Vera op Instagram. “Ik vind het enorm jammer dat het niet werkte, want ik dacht oprecht de liefde gevonden te hebben. Jammer genoeg was dat niet het geval. Ik wil al onze fans wel bedanken voor de lieve berichten.”

De Vlaming en de Nederlandse kregen al snel gevoelens voor elkaar in Big brother. Dimitri moest al vroeg het huis verlaten, en zocht Vera na haar exit enkele weken later op bij haar thuis. Er volgden dates, maar vaak afspreken bleek door de afstand niet gemakkelijk.

Zaterdag doken de twee nog naast elkaar op tijdens het afscheidsfeest van Peter Van de Veire in het Sportpaleis, samen met andere Big brother-kandidaten. De breuk lijkt dus in vrede te verlopen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook