Voetbal 1ste Nationale 

KVK Tienen 0 - SK Heist 0

Zuivere kansen moest men zoeken met een vergrootglas.

Zuivere kansen moest men zoeken met een vergrootglas. Twee voorzichtige ploegen gaven zich niet bloot. De angst om te verliezen werkte zelfs verlammend. Osei-Berkoe en Mputu konden hun schoten niet kaderen. Mmaee was dreigend met zijn rushes op de linkerflank. Het spelbeeld bleef in de tweede helft onveranderd. Singh devieerde een vrije trap naast. Het kopballetje van Mputu was te zwak. Heist zocht zijn heil in schoten van buiten de zestien. Absisan besloot over en de pogingen van Carrasco en Mmaee gingen voorlangs. Beide doelmannen kenden uiteindelijk een rustige avond. Toch na de uitsluiting van thuisaanvaller Claes, tien minuten voor tijd, zetten de gasten druk en loerde KVK op de counter. Ei zo na kende de thuisploeg zo succes toen invaller Vanweerts Kempeneers bediende in de slotminuten. De middenvelder vond van dichtbij doelman Van Aerschot op zijn weg. (rbl)

SCHEIDSRECHTER: Tom Stevens. 

TIENEN: Bouzian, Meeus, Vos, Chantrain, Swerten(74’ Matterne), Jochmans (88’ Tashima), Kempeneers, Singh, Osei-Berkoe (74’ Vanweerts), Claes, Mputu.

HEIST: Van Aerschot, Wijns (53’ Meddour), Nys, Absisan, Ferreira (69’ Jutten), Mmaee, Orye, Engebert, Troonbeeckx, Lenti, Vande Cauter. 

GELE KAARTEN:  Swerten, Meddour. 

RODE KAART:  78’ Claes. 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten