Regisseur Michael Bay geeft geen snars om de klap van Will Smith: “Er worden baby’s opgeblazen in Oekraïne”

 

 ©  AFP

De Amerikaanse regisseur Michael Bay heeft van zich afgebeten over het incident tussen Will Smith en Chris Rock tijdens de Oscaruitreikingen vorige week. Volgens hem ligt de focus van Hollywood momenteel volledig fout.

Het was dagenlang wereldnieuws. Toen presentator Chris Rock een grap maakte over Jada Pinkett Smith tijdens de Oscaruitreikingen, stond haar echtgenoot acteur Will Smith recht en sloeg Rock in het gezicht. De meningen over het incident zijn verdeeld. Sommigen vinden dat Smith compleet in de fout ging, anderen vinden dan weer dat Rock de grap niet had mogen maken.

Regisseur Michael Bay, die eerder al samenwerkte met Smith, vertelt aan Yahoo dat hij niet geïnteresseerd is in het incident. “Ik was niet aan het kijken. Ik zag het wel. Ten eerste, het is verkeerd om mee te beginnen. Maar het kan me niet echt schelen. Hollywood is erg in zichzelf gekeerd”, zei hij. “Er worden baby’s opgeblazen in Oekraïne. We zouden daarover moeten praten.”

LEES OOK. Zelfs producer begreep niet wat er gebeurde op de Oscars: “Chris Rock wou nadien niet dat Will Smith de zaal moest verlaten”

 

 ©  AFP

 (sgg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook