Ondernemers uit De Pinte openen pop-up in stadscentrum: “We voelen dat Gent echt wel heropleeft”

Amina en Felipe in de nieuwe winkel van Modespot. ©  IF

Gent/De Pinte -

Er was al een webshop en een winkel in De Pinte, maar nu hebben Amina Nantoh (35) en Felipe Zapata (40) ook een kledingwinkel in de Brabantdam. In de pop-up van Modespot vind je nog tot eind dit jaar mode die mee is met de laatste trends.

Fien Lakiere

Zes jaar geleden begon Amina Nantoh met het verkopen van dameskleding in haar schoonheidssalon in De Pinte. “Tijdens de eerste coronalockdown moest het schoonheidssalon dicht en besliste ik volledig voor mode te gaan. Ik startte met een webshop en mijn man Felipe stapte mee in de zaak.”

Het schoonheidssalon werd kledingzaak Modespot en de online verkoop liep goed. “We merkten dat veel van onze klanten uit Gent of deelgemeenten aan de andere kant van de stad kwamen. Voor hen is naar De Pinte komen om kleding te passen soms wat te ver. We zijn ook allebei Gentenaars en hadden altijd al het idee om in Gent iets te beginnen.”

 ©  IF

Trends en basics

En dus ging het koppel op zoek naar een geschikt pand, waar ze hun concept konden testen. “We vonden het perfecte pand in de Brabantdam voor een pop-up tot eind dit jaar. Als het een succes wordt, willen we zeker in Gent blijven. Tijdens onze zoektocht voelden we dat Gent echt wel heropleeft.”

Bij Modespot vind je damesmode die mee is met de trends. “We hebben een collectie die maandelijks wisselt, met de betaalbare versie van de high-end merken. Heel het jaar door is er daarnaast een collectie van basics, die we per seizoen in extra kleuren hebben. Moeders en dochters komen zo vaak samen bij ons shoppen.”

Info: www.modespot.be

 ©  IF

Lees ook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent