Ex-Anderlecht-spits Lukas Nmecha bezorgt Wolfsburg drie punten in galawedstrijd Koen Casteels

 ©  AP

Rode Duivel Koen Casteels is een record rijker. De 29-jarige doelman speelde vandaag zijn 220e (!) wedstrijd in de Duitse Bundesliga en neemt zo het record van Daniel Van Buyten over als Belg met de meeste wedstrijden in de Bundesliga. Wolfsburg won de galawedstrijd met knappe 4-0-cijfers van Arminia Bielefeld.

Jens Jacobs

Bij aanvang van het duel tussen Wolfsburg en Arminia Bielefeld stonden alle ogen gericht op Rode Duivel Koen Casteels. De doelman van Wolfsburg speelde zijn 220e wedstrijd in de Duitse Bundesliga. Een record. Geen enkele Belg deed ooit beter. Casteels neemt zo het record over van Daniel Van Buyten, die op 219 wedstrijden afklokte.

De wedstrijd tegen het Arminia Bielefeld van Nathan De Medina werd een echte galawedstrijd voor Wolfsburg. Met ook Sebastiaan Bornauw in de basis, Aster Vranckx als invaller en Dodi Lukebakio op de bank, ging Wolfsburg verschroeiend van start. Ex-Anderlecht-spits Lukas Nmecha mocht na elf minuten de score openen. Net voor de rust stond diezelfde Nmecha op de juiste plek om zijn tweede van de namiddag binnen te duwen. Na de pauze maakte Wolfsburg het feest helemaal compleet na doelpunten van Arnold en Kruse: 4-0.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten