Voetbal 3de afdeling VV B 

FC Diest 1 KVK Beringen 1

Tegen een goed georganiseerd Beringen kon Diest pas na de tegentreffer een vuist maken.

Op de counter dreigde eerst Beringen via Yavuz (afgeblokt), Vangeel (laag schot uit de hoek getipt) en even later Pruna. Diest reageerde via Goulding (over) en Aleks Stankov (schot geweerd). De beste kans op slag van rust was voor Santermans, die aan de tweede paal een vrijschop van Erciyas inkopte, maar de keeper redde. Bij een snelle counter even voor het uur zette Mbenza een nummertje op met Kislali om laag in de hoek te knallen. Diest kwam nu los. Erciyas nam een afgeweerde corner op de slof, maar zag de bal net voor of achter de lijn weggeveegd. Protest baatte niet. Even later raakte Aleks Stankov weg om gelijk te maken. Net voor tijd was Erciyas dicht bij winst toen Claessens voortrok, maar Kaya redde zijn dicht schot knap met de voet. (job)

SCHEIDSRECHTER: Claes. 

DOELPUNTEN:  58’ Mbenza 0-1, 75’ Aleks Stankov 1-1. 

DIEST: Rosala, Claessens, Santermans, Habarugira, Van Geet, Erciyas, Thijskens, Goulding (68’ Gronski), Antonio Stankov, Matuta, Aleks Stankov.

BERINGEN: Kaya, Thuwis, Bilgin (44’ Er Cemal), Mcmillen, Weeghmans, Yavuz (50’ Kislali), Pruna (82’ Yazgan), Teker, Vangeel, Creemers, Mbenza. 

GELE KAARTEN:  Teker, Weeghmans, Mbenza. 

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten