Voetbal 2de afdeling A VV

SK Ronse 1 - SCT Menen 0

Menen verloor bij rode lantaarn Ronse met 1-0.

De fel beoogde overwinning is er eindelijk voor coach Callens en SK Ronse. De thuisploeg begon gretig aan de partij en trachtte met druk naar voren Menen vast te zetten. Het waren echter de bezoekers die de beste kansen creëerden, maar ofwel bracht thuisdoelman Momoh redding ofwel was de paal zijn redder. Ronse kwam uit het niets op voorsprong. Gjoka werd voor de rechthoek gehaakt, de vrije trap van Dangremont raakte de kruising en Fontaine kopte opportuun binnen. Amini kreeg net voor de rust twee open kansen, maar Momoh stond opnieuw telkens pal. Na de rust zakte het spelpeil zienderogen. Even voor tijd miste Tangala alleen voor doel de 2-0. Demets deed Ronse nog schrikken, maar zijn lob vanop 40 meter viel over de lat. (pgb)

SCHEIDSRECHTER: C. Carrein. 

DOELPUNT:  35’ Fontaine 1-0. 

RONSE: Momoh, Foucart, Lasse, Fontaine, Weiserbs, Dangremont, Tangala, Meert, Kangudia (88’ Othman), Gojka (75’ Kouraichi), Rolfes (84’ Mavandalt).

MENEN: Delmotte, De Smet, Merchiers, Musenge (46’ Demets), Bochet, Dumont (59’ Verstraete), Bamenga, Rogie, Derieuw, Buyssens (59’ Harinck), Amini. 

GELE KAARTEN:  Fontaine, Rolfes, Rogie. 

Aangeboden door onze partners