Voetbal 3de provinciale C

Dosko Beveren kampioen: “Niet de beste ploeg, wel de slimste en regelmatigste”

Dosko Beverne mocht de titel vieren na de 1-3-zege op Winkel B. © Bart Vandenbroucke

De titel in derde provinciale C is binnen voor Dosko Beveren. Oververdiend, want de kampioen is al negentien matchen ongeslagen en won liefst zeventien keer op rij.

Er vertrok zaterdag om 16 uur een bus richting Winkel Sport B en even voor 20 uur kon het feest losbarsten na de 1-3-zege. Eerst nog in Ledegem op het veld en in de kantine, later op de avond tot de vroege ochtend in de kantine van Dosko.

Jasper Goos was tegen middernacht nog alert en nuchter genoeg om een topseizoen te evalueren. “De laatste nederlaag dateert van 23 oktober in Ingooigem. Als speler maak je zo’n reeks zelden mee in je carrière. Dit is fantastisch. We zijn niet de beste ploeg van de reeks, maar wel de slimste en de regelmatigste. Er staat een geweldige mix van jeugd en ervaring. Op donderdag durven we al eens doorzakken na de training. Ook dat is de sterkte van deze groep en club. Voorzitter Philip Carron leeft enorm fel mee en staat achter alles en iedereen. Ook trainer Tim Langeraet is een fantastische vent. Zijn trainingen zijn top. Ik kijk uit naar tweede provinciale, waar we ook ons mannetje kunnen staan. De hele groep blijft samen en er komt nog wat versterking.” (kv)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten