Voetbal 1ste nationale 

Winkel Sport 2 - Olympic Charleroi 1

Winkel Sport won knap met 2-1 van Olympic Charleroi.

Charleroi begon scherp aan de match en nestelde zich meteen op de helft van de thuisploeg. Na amper twee minuten borstelde Corneillie een vrijschop op de lat. Eenmaal bekomen van de schrik nam de thuisploeg het commando over. Boris Kudimbana met een kopstoot en even later Deschilder met een schot stelden doelman Cremers op de proef. Even voorbij het halfuur werd de doorgebroken Clyncke door de bezoekende goalie aangetikt en Deschilder zette de strafschop om. Winkel had het na de rust moeilijk en moest zich beperken tot verdedigen. Zes minuten voor tijd scoorden de bezoekers de gelijkmaker, maar in blessuretijd bezorgde Deschilder de thuisploeg alsnog drie onverhoopte punten.(fvm)

SCHEIDSRECHTER: Stevens 

DOELPUNTEN:  35’ Deschilder (pen.) 1-0, 84’ Delbergue 1-1, 91’ Deschilder 2-1. 

WINKEL:  N. Kudimbana, Pupe, Reuse, Dujardin, Verhooghe, Voskanian, Deschilder, Clyncke (70’ Dewaele), Van De Velde (61’ Tall Maki), Beyens, B. Kudimbana (90’ Waeghe). 

CHARLEROI:  Cremers, Felix, Corneillie, Ghesquiere (59’ Perreira), Delbergue, Lioka (69’ Kakudji), Ressa (46’ Kouri), Ito, Mansouri (46’ Zorbo), Guedi, Saidane (69’ Vanderbercq). 

GELE KAARTEN:  Beyens, Voskanian, Deschilder, Felix, Lioka, Ito, Ressa

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten