Voetbal 3de afdeling VV 

SK Lochristi 0 - KFC Eppegem 0

SK slaagde er niet in om de pijnlijke nederlaag uit de heenronde uit te wissen. De verdedigers bleven baas over de aanvallers in een kansarme wedstrijd.

De bezoekers legden verdedigende accenten en dus duurde het even vooraleer de Begoniaploeg gevaarlijk was. De Waele kopte een afvallende bal over. De bezoekers verlieten hun egelstelling en versierden enkele hoekschoppen die nauwelijks gevaar opleverden. Luypaert was bij de pinken na een scherpe voorzet van Braem. Een poging van Fontaine, die over mikte, besloot een zwakke eerste helft.

Na de rust ging de thuisploeg iets nadrukkelijker op zoek naar de overwinning. Zwart werd afgeblokt, Vandekerckhove besloot over doel. W. Van Der Eedt ging goed plat op een poging van Gody. Fontaine bevestigde de onmondigheid van de acteurs en besloot over. Luypaert bleef overeind na een actie tussen Braem en Vandekerckhove. Een vrijschop van Sikumoya miste precisie.(fdg)

SCHEIDSRECHTER: Rien Hillewaere. 

SK LOCHRISTI: W. Van Der Eedt, Gyselinck (85’ Claeys), Pauwels, Zwart, Braem (78’ Landuyt), Vandekerckhove, PJ Van Der Eedt, Speltdooren, De Waele, Van Eeckhout, Vispoel.  

KFC EPPEGEM: Luypaert, Van Der Auwera, Gody (83’ Di Giovanni), Eki (75’ Silverans), Fontaine, Barbieux, Rijmenans, Vastavel, Van Remportel, Osango (91’ Haesaerts), Sikumoya.

GELE KAARTEN:  Van Eeckhout, De Waele. 

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten