Vrouw Bruce Willis deelt voor het eerst foto’s na bekendmaking diagnose

 ©  AFP

Bruce Willis ziet er gelukkig uit op een paar foto’s met zijn vrouw Emma Heming Willis, die zij heeft gedeeld op Instagram. Het is zijn eerste ‘publieke’ verschijning sinds werd aangekondigd dat hij afasie heeft.

Bron: De Telegraaf

“Mam en pap in hun favoriete omgeving”, schreef Emma bij de twee plaatjes die door hun tien jaar oude dochter Mabel Ray genomen zijn. Eerder bedankte de vrouw van Bruce Willis zijn fans voor hun steun nadat bekend werd dat de beroemde acteur ziek was. “Jullie liefde, steun, compassie en gebeden helpen. Ik ben erg dankbaar”, schreef ze op haar Instagram Stories.

LEES OOK. Bruce Willis (67) stopt met acteren door afasie, wat houdt die stoornis juist in? “Heel veel mensen krijgen er ooit mee te maken”

Ze noemde het een lastige tijd voor het gezin. “We gaan hier doorheen als een sterke familie en willen zijn fans erbij betrekken, omdat we weten hoeveel hij voor jullie betekent en jullie voor hem.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook