Voetbal 3de provinciale B

Nigel Notredame (VV Aartrijke): “We geven ons nog niet over”

Nigel Notredame verwacht zondag geen hulp van de buren uit Veldegem. © Bart Vandenbroucke

Na zeventien wedstrijden waarin amper één punt gepakt werd, hoopt VV Aartrijke zondag mits winst in de thuisderby tegen Veldegem om de laatste plaats opnieuw door te geven aan Handzame.

Benny Lingier

Nigel Notredame redde vorig weekend in de 3-1-nederlaag in Ruddervoorde de Aartrijkse eer met een penalty. “Daring had meer en betere kansen, maar we liepen er niet als geslagen honden bij. Ik weiger dan ook om de handdoek te gooien. Meestal brengen we behoorlijk tot goed voetbal, maar de factor pech achtervolgt ons al maanden. Dat is het lot van een team dat onderin bengelt, zeker? We zitten in een lastig parket, maar alles blijft mogelijk met thuismatchen tegen Veldegem en Eernegem en de slotmatch in De Haan. Bij de actuele rangschikking leggen we ons niet neer. De laatste degradeert, de voorlaatste speelt normaal barrage. We tellen amper twee punten minder dan Handzame. We geven ons nog niet over.”

“Op een uitgestoken hand van Veldegem rekenen we zondag absoluut niet”, besluit Notredame. “Veel spelers zijn ook niet beschikbaar. Florian Cavey, Vanmassenhove, Mattheus, Deramoudt, Bataille en Buydaert zijn out. De Cloedt viel in Ruddervoorde uit tijdens de opwarming en Standaert liep een scheur in de bil op. Dat klinkt niet positief, maar moeilijk gaat ook.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten