Voetbal  3de Provinciale D FC Doggen - TK Meldert

Wim D’Hoe belooft vuurwerk tegen leider: “Perfecte match spelen is onze enige optie”

In Ressebeke maakt Doggen-coach Wim D’Hoe zich op voor twee hoogdagen. Zondag komt leider TK Meldert op bezoek, een week later is buur Erembodegem te gast.

Wim D’Hoe is aan een knap seizoen bezig, maar Hofstade blaast in de nek in de strijd voor een eindrondeticket zodat Doggen met lege handen dreigt achter te blijven. “We strijden met Deftinge en Hofstade om de twee resterende eindrondetickets. Met TK Meldert ontvangen we de toekomstige kampioen. De perfecte match spelen is de enige optie indien we zondag iets willen rapen. Ons terrein kan een bondgenoot zijn: ons kleine veld ligt er niet perfect bij en kan voor ergernis zorgen bij onze opponent. Elk punt betekent een bonus. De match van het jaar spelen we pas volgende week met de dorpsderby tegen SK Erembodegem.”

Drie topmatchen voor Meldert

Meldert herpakte zich tegen Deftinge helemaal van het verlies op Sint-Antelinks. Toch mag het in de laatste drie matchen geen steek laten vallen.

Terwijl Sint Antelinks nu naar Deftinge trekt, moet TK naar Doggen. Doggen kan mits winst de tweede periode, en een eindrondeticket, pakken. Ze staan immers op één punt van periodeleider Meldert.

“Het programma van Sint-Antelinks is moeilijker dan het onze, maar ze zijn wel de ploeg van het moment. Dus moeten we, zoals steeds, enkel naar onszelf kijken”, zegt coach Davy Cooreman. “Het worden nog drie cupmatchen op rij.”(rwd/ddd)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten