Voetbal 1ste provinciale 

KAV Dendermonde 0 - Sleidinge 5

Blunderende defensie deelt paasgeschenken uit.

Non-match waarin de thuisverdediging er bij momenten een comedy-capers van maakte. Sleidinge hoefde niet eens goed te voetballen want Mendoza, Uyttersprot en Deconinck gaven de doelpunten in geschenkverpakking weg. Door het niet houden van posities (Mendoza), het technisch zwak en veel te traag verdedigen (Uyttersprot) en het slecht uitkomen van de doelman was de match bij de rust helemaal gespeeld.

Na de rust liet Sleidinge de thuisploeg komen, maar dat leverde amper gevaar op. Er waren alleen een paar slecht gerichte pogingen vanop afstand. In de slotfase werd de Dendermondse, inmiddels wat herschikte, verdediging nogmaals in snelheid gepakt.(ddd)

SCHEIDSRECHTER: Semih Erikçi. 

DOELPUNTEN:  6’ Van Holderbeke 0-1, 19’ Van Holderbeke 0-2, 20’ Van Wynsberge 0-3, 41’ Van Wynsberge 0-4, 87’ Van Wynsberge 0-5. 

KAV DENDERMONDE: Deconinck, Nahounou, De Backer, Mendoza severino, Van Droogenbroeck, Driouch, Toufik, Labiad (35’ Lokiki), Ghailani, Khallouf (82’ Nzenko), Uyttersprot (26’ Pierard Pizzigatti). 

SLEIDINGE: Soinne, Roegies, Van Daele (81’ De Bie), Van Vooren, Van Holderbeke, Van Wynsberge, Cuyt, Colpaert, Van Volsem, Van Moorhem. 

GELE KAARTEN:  Van Wynsberge, Van Daele, Van Vooren.

Aangeboden door onze partners