KMSK Deinze beëindigt samenwerking met coach Wim De Decker en volledige technische staf

 ©  photo Marc Van Hecke

KMSK Deinze en coach Wim De Decker (40) hebben in onderling overleg beslist om na anderhalf seizoen een punt te zetten achter hun samenwerking. Ook de rest van de technische staf mag na dit seizoen beschikken. Dat heeft de club uit de 1B Pro League maandag bekendgemaakt.

jswkBron: BELGA

“Het was een moeilijke beslissing, maar de club en de coaches zijn overeengekomen om na afloop van het seizoen 2021-22 elk hun eigen weg te gaan”, zegt Akihisa Iizuka (Chief Strategy Officer) op de clubwebsite. “Deze staf is altijd professioneel en zorgzaam geweest voor iedereen, en hebben steeds hun uiterste best voor het team gedaan. We willen dan ook onze diepe dankbaarheid uitspreken.”

“Het is een zeer mooie ervaring geweest voor mij en voor de rest van de staf”, aldus Wim De Deckder. “We hebben de nodige fundamenten kunnen leggen waarop de club nu verder kan bouwen. Mijn staf en ik wensen de club dan ook heel veel succes.”

De Decker was sinds maart 2021 hoofdcoach bij Deinze na het vertrek van David Gevaert.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners