Voetbal 3DE AFDELING VV A 

WOLVERTEM MERCHTEM 4 - SK LOCHRISTI 0

Wolvertem Merchtem neemt revanche tegen Lochristi.

In een erg open partij openden Quansah en Zwart de debatten, maar het was Karacay die met een geweldige buffelstoot via de lat de ban brak na een schitterende voorzet van Perrault. De thuisploeg bleef de partij oriënteren, maar moest in het zicht van de rust gas terug nemen. Braem had de gelijkmaker aan de voet, maar viseerde onbegrijpelijk de paal. Meteen na de herneming kregen de gasten de genadeslag. Perrault kopte binnen en een paar minuten later kapte uitblinker Karaçay zich vrij buiten de zestien om met links heerlijk binnen te vlammen. Doelman Van Dijck hield met mooie parades zowel Zwart als Pauwels af. In het slot bediende De Boeck Laurent en deze laatste werkte koelbloedig af. (ebm)

SCHEIDSRECHTER: Rombouts.

DOELPUNTEN:  11’ Karaçay 1-0, 48’ Perrault 2-0, 51’ Karaçay 3-0, 88’ Laurent.

WOLVERTEM MERCHTEM: Van Dijck, Schoukens, Christiaens, Baudewyns (78’ Mpati) , Heyvaert, Quansah, Daels, De Keyser (46’ De Boeck) , Karaçay (71’ Laurent), Willems, Perrault.

LOCHRISTI:  W. Van Der Eedt, Hoebeke, Gyselinck, Deppé (69’ Terirlinck), Pauwels, Zwart, Braem, P. Van Der Eedt , Speltdooren (74’ Claeys), De Waele (66’ Landuyt), Van Eeckhoudt.

GELE KAARTEN:  Speltdooren, De Waele, Van Eeckhout.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten