Julia Roberts onthult waarom ze 20 jaar lang geen romcoms deed

© Het Nieuwsblad

Julia Roberts zal later dit jaar de hoofdrol spelen in de romcom ‘Ticket to Paradise’. 25 jaar na ‘My Best Friend’s Wedding’, en 23 jaar na ‘Notting Hill’: klassiekers waarmee Roberts haar naam in Hollywood vestigde, maar waarna ze het genre twee decennia lang links liet liggen.

jvhBron: Sky News

In een interview met de New York Times legt Roberts uit dat het niet ging om een bewuste koerswijziging, maar gewoon een gevolg van het feit dat de scripts die ze in de daaropvolgende jaren kreeg niet van hetzelfde niveau waren. “Als ik had gedacht dat iets goed genoeg was, had ik het zeker gedaan”, aldus de 54-jarige actrice. “Ik kreeg sindsdien ook drie kinderen. Dan ligt de lat nog hoger: dan is de vraag niet alleen meer ‘Is het materiaal goed genoeg?’, maar ook ‘Past dit in het werkschema van mijn man en de schoolplanning van mijn kinderen?’”

In ‘Ticket to Paradise’ speelt Roberts een vrouw die samen met haar ex-man (gespeeld door George Clooney) naar het Indonesische eiland Bali trekt om het huwelijk van haar dochter te verijdelen.

Aangeboden door onze partners