Jessica Simpson speelt 45 kilo kwijt in 3 jaar: “Kleine doelen stellen”

 ©  BELGAIMAGE

Jessica Simpson (41) is 45 kilo vermagerd. Maar dat gewichtsverlies kwam er niet “van de ene op de andere dag”, zo getuigde ze. “Het heeft drie jaar en vastberaden geduld gekost”, aldus de Amerikaanse zangeres en actrice.

mtm

“Ik geloof in het stellen van kleine doelen voor jezelf”, zo verklaarde Jessica Simpson onlangs in de Amerikaanse talkshow The real. “Want in mijn leven en op de manier waarop ik het geleefd heb, zijn er veel momenten om de handdoek in de ring te gooien en het gevoel te hebben dat het onmogelijk is. Kleine doelen stellen heeft mij geholpen mijn hoofddoel te bereiken.”

Begin deze maand plaatste Simpson, onder meer bekend van de film The dukes of hazzard, een foto van zichzelf in bikini op haar Instagram-account, met daarbij het bijschrift: “Ik ben drie keer 45 kilo aangekomen en afgevallen, ik had dus nooit gedacht dat dit moment zou kunnen gebeuren, maar ik draag eindelijk een bikini tijdens spring break. Hard werk, vastberadenheid en eigenliefde. Ik heb vandaag genoten van een trotse huilbui.”

De 41-jarige Simpson kampte in het verleden meermaals met alcohol- en pillenverslavingen. Volgens haar autobiografie lag seksueel misbruik in haar jeugd aan de basis van haar problemen. Intussen is ze al vijf jaar nuchter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners