Wat een assist (alweer): meesterlijke Kevin De Bruyne pakt uit met loepzuivere voorzet

 

In de Engelse Premier League is het met nog zes speeldagen te gaan bijzonder spannend in de titelstrijd. Manchester City voelt de hete adem in de nek van Liverpool en wou tegen laagvlieger Watford geen punten laten liggen. Kevin De Bruyne liet het alvast niet aan zijn hart komen en schudde en geweldige voorzet uit zijn sloffen waardoor City al voor de rust op een comfortabele 2-0-voorsprong stond.

Jens Jacobs, Vincent Van Genechten

LEES OOK. Gabriel Jesus maakt er vier (!) voor Manchester City in doelpuntenfestijn bij Watford

Met Watford kreeg Manchester City een degradatiekandidaat op het menu als generale repetitie voor de halve finales in de Champions League tegen Real Madrid dinsdag. The Citizens wilden dan ook snel de klus klaren en schoten bijzonder snel uit te startblokken. Al na vier minuten stonden Christian Kabasele en co. op achterstand nadat Jesus de openingstreffer binnen kon schuiven.

City rook bloed en Kevin De Bruyne zag zijn moment gekomen om nogmaals te laten zien dat hij bij de beste spelers ter wereld behoort. De Rode Duivel kreeg de bal aan de zijlijn en schilderde het leer enig mooi op het hoofd van Jesus, die haast niet meer kon missen: 2-0.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Citizens wonnen uiteindelijk met 5-1. Gabriel Jesus scoorde in totaal vier doelpunten, naast eentje voor middenvelder Rodri. De Bruyne kreeg een applausvervanging.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In het klassement telt Man City nu 80 punten na 33 wedstrijden, dat zijn er vier meer dan Liverpool. De Reds spelen zondag de stadsderby tegen Everton.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten