Voetbal 1ste nationale 

FC Knokke 4 - Winkel Sport 2

Knokke is de nieuwe leider na de derbyzege tegen Winkel.

Knokke was de betere ploeg in de aanvangsfase. Een scherpe Lambo maakte gebruik van te veel ruimte en zorgde voor 1-0. Een verdiende voorsprong, maar Winkel knokte zich weer in de match en kort voor de rust herstelde Verhooghe het evenwicht. Van Borm bracht Van Den Bossche in, maar Knokke kwam goed weg toen Voskanian de kruising trof. Een magistrale actie van Lambo deed Knokke weer uitlopen: 2-1. De man uit Niger perste er na samenspel met Van Den Bossche en slap Winkels verdedigen zelfs een hattrick uit. Waeghe kon een kwartier voor tijd milderen. Knokke bibberde op de bezoekende stilstaande fases en lange ballen maar bleef overeind. Meer zelfs, op de counter kon invaller Binst nog voor 4-2 zorgen. (kv)

SCHEIDSRECHTER: Bram De Clercq 

DOELPUNTEN:  6’ Lambo 1-0, 42’ Verhooghe 1-1, 52’ Lambo 2-1, 56’ Lambo 3-1, 75’ Waeghe 3-2, 89’ Binst 4-2 

KNOKKE:  Dhoest, Buysse, Cassaert, Vanraefelghem, Bailly, Pierre, Savaete, Van Walle (89’ Mariën), Samyn (46’ Van Den Bossche) Lambo (82’ Binst), Ackx (87’ Vandewalle) 

WINKEL:  Kudimbana, Dujardin, Reuse, Pupe, Clyncke (67’ Dewaele), Deschilder, Verhooghe, Beyens, B. Kudimbana, Voskanian (76’ Doore), Van De Velde (62’ Waeghe) 

GELE KAARTEN:  34’ Verhooghe, 76’ Beyens, 89’ Savaete

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten