Voetbal 3de afdeling VV 

Svelta Melsele 3 - SK Lochristi 4: Gemiste kansen breken Svelta zuur op

Svelta moest winnen in de strijd om het behoud en gooide in de slotfase iedereen in de aanval. De onvermijdelijke Thomas Zwart strafte dit met een scherpe counter genadeloos af.

Muyshondt profiteerde al meteen van slecht uitverdedigen. Svelta had geluk toen een voorzetschot van Van Der Eedt de binnenkant van de paal raakte maar even later kon Zwart ook slecht ontzetten afstraffen. Svelta kreeg voor rust nog vier grote kansen maar Van Der Eedt pakte alles. Op slag van rust viel de goal toch met een afgeweken bal van Achnak.

Na rust hetzelfde scenario maar Lochristi was dodelijk efficiënt. Een hoekschop en een aangevochten doelpunt zorgden voor de 2-3. Svelta zette nu alles op alles, maar Van Der Eedt plooide pas kort voor tijd. In een waanzinnig slotoffensief graaide Lochristi nog de drie punten mee. (mvh)

TOESCHOUWERS:  250. 

SCHEIDSRECHTER:  Van Roy. 

DOELPUNTEN:  8’ Muyshondt 1-0, 15’ Zwart 1-1, 45’ Achnak 2-1, 52’ Vandekerckhove 2-2, 66’ Deppé 2-3, 88’ Butsraen 3-3, 92’ Zwart 3-4.

SVELTA MELSELE: Pauwels, Stef Suy, Thomas Suy, Achnak, Ndiribe,  Van Bergen (59’ Spies), Keisers, Muyshondt, Van Bossuyt, Butsraen en Geenen (86’ Van Hal).

SK LOCHRISTI: Wouter Van Der Eedt, Hoebeke, Gyselinck, Deppé, Pauwels, Zwart, Vandekerckhove, Piter-Jan Van Der Eedt, Speltdooren, Van Eeckhot en Vispoel (72’ Famaey).

GELE KAARTEN:  50’ Ndiribe, 66’ Deppé, 66’ Pauwels, 85’ Muyshondt en 95’ Zwart 

RODE KAARTEN:    

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten