Memoires van Marianne uit ‘Thuis’ komen ook echt in de boekhandel

Fictie wordt realiteit. In de soap Thuis kan je zien hoe Marianne haar memoires eindelijk kan uitbrengen maar ook in het echt worden ze nu uitgegeven bij uitgeverij Borgerhoff & Lamgerigts. De inhoud is tot het laatste moment geheim, want in het boek zou ‘een zeer grote onthulling’ staan.

In de serie is Marianne, het alter ego van Leah Thys (76) al maanden bezig met haar autobiografie. Na het plotse overlijden van haar partner Leo besloot ze haar levensverhaal op papier te zetten. Aanvankelijk stond niemand te springen om het boek uit te geven, tot Marianne werd aangeraden om haar verhaal op te smukken met smeuïge details over haar liefdesleven.

De eerste druk van het boek liep echter door een slechte uitgeverij helemaal in de soep. Maar voor het boek dat je effectief in de boekhandel kan kopen doet men een beroep op uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts. En daar zullen de letters niet te klein zijn en zal het boek ook niet uiteenvallen. In de autobiografie vertelt Marianne over haar uitgebreide liefdesleven en haar twaalf partners. Een aantal daarvan waren ook ooit in de reeks te zien. Denk maar aan Hans De Munter (Robert), Karel Deruwe (Walter), Rik Andries (Walter), Peter Rouffaer (Geert), Walter Moeremans (Leo), Herbert Flack (Jean-Pierre) en Bob De Moor (David).

Wellicht staat er in het boek ook nog een verrassende wending, want in een eerder uitgezonden scène vertelde Marianne dat de identiteit van een vroegere geliefde iedereen zal verrassen. Niet alleen bij Thuis wordt fictie realiteit, ook de VTM-serie Familie pakt dit voorjaar met twee boeken uit. Nu al kan je ‘Het Kookboek van de Bomma’ in de winkel vinden, en in juni verschijnt ‘Familie: Mijn leven, de officiële biografie van Rudi Verbiest’, het personage van Werner De Smedt. (tove)

Aangeboden door onze partners

Lees ook