Voetbal 1ste provinciale 

KAV Dendermonde 1 - Munkzwalm 5

Paarsblauwe beloften mochten even proeven.

Met het oog op volgend seizoen kregen een aantal van de Dendermondse beloften speelgelegenheid. twee mochten beginnen, drie vielen in na de rust. Daardoor verdwenen ook enkele (vroegere) vaste waarden.

In de eerste helft kon de thuisploeg nog enigszins gelijke tred houden maar na de herneming kwam het verschil helemaal tot uiting. Ulens was met vier goals de bezoekende boeman voor een opnieuw verre van zekere thuisdefensie.

Zelf kon de degraderende thuisploeg niet voor gevaar zorgen. Het was verdediger Mendoza die met een ver schot de nul van het bord joeg.(ddd)

SCHEIDSRECHTER: Dries De Win. 

DOELPUNTEN:  11’ J. Ulens 0-1, 51’ K. Knipping 0-2, 57’ en 71’ J. Ulens 0-3 en 0-4, 85’ R. Mendoza 1-4, 89’ J. Ulens 1-5. 

DENDERMONDE:  Deconinck, Pierard Pizzigatti, Mendoza, De Backer, Moucheux (80’ Al- Khalo), Van Duysen, Driouch, Muzongo (62’ Boughlam), Toufik, Khallouf (73’ Rachem), Nzenko. 

MUNKZWALM: De Groote, De Weirdt (67’ Roskam), Knipping, Malfroy (67’ Van Der Eecken), Slagmulder (67’ Vandepontseele), De Bodt, Vandriessche (77’ Caryn), Rasschaert, Ulens, Fouquet, Van De Wattyne. 

GELE KAART:  Driouch. 

Aangeboden door onze partners